Welkom op Riverlodge

Ons assortiment richt zich op de bloemist, cadeau- en babywinkel en op workshopverenigingen.

We zijn een groothandel waar je ook per deelverpakking scherp kan inkopen en geen minimum orderbedrag voeren. Zo kunt u gericht inkopen naar uw smaak en vraag van de consument. Hierdoor kunt u een breder assortiment aanbieden en tegelijkertijd budgetvriendelijk en flexibel inkopen.

Voor de Bloemist

Voor de bloemist bieden we een uitgebreide collectie natuurlijke decoratie. Het enorme assortiment bestaat uit basis-, hout-, seizoens-, exotisch en natuurlijke decoraties.

En ons eigen merk Happy Home Deco. Originele vilten geboortedecoratie om dat bijzondere geboorteboeket of bloementaart extra feestelijk te maken. Verder importeren we zelf een ruim aanbod geboortedecoratie en voeren we een eigen lijn deurhaken.

 

Voor u als cadeauwinkel

De prachtige kransen en etalagemateriaal zijn een lust voor het oog en maken het totaalbeeld van uw winkel helemaal compleet. Sfeervolle natuurlijke decoratie om windlichten, étagères en houten trays op te maken kunt u ook uw klanten aanbieden om het zelf thuis na te maken.

Altijd een succes is onze Sinterklaascollectie. Een hebbedingetje waar je klant vrolijk van wordt en creatief mee aan de slag kan. We bieden natuurlijk ook kant-en-klare kransen als voorbeeld zodat de bedoeling meteen duidelijk is. Een extra verkoopimpuls bij uitstek!

De bijzondere babywinkel

U kunt uw klanten een ruime keus aanbieden in een display op uw verkoopbalie. Een subtiele impulsaankoop of bijvoorbeeld als een felicitatie op het extra feestelijk ingepakte cadeau voor de aanstaande ouders. Elke klant gaat graag met een prachtige ingepakt cadeau de deur uit!

Voor alle professionele workshopaanbieders

Biedt u workshops aan op zorgboerderijen, scholen, feesten en andere verenigingen, dan is er een ruim aanbod van materialen en basisartikelen. Waar u eindeloos mee kan combineren.

Voor al uw vragen, neem dan gerust contact met ons op en we staan u graag te woord.

Vriendelijke groet,

Happy Home Deco Team